De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Duo Rolgordijn Recht raam 4020 metaal zwart op maat

vanaf 49.00   / per meter/ p.m.
Levertijd 15 werkdagen

Duo rolgordijn op maat

Duo rolgordijn op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Dit GAMMA maatwerk duo rolgordijn lichtdoorlatend 4020 metaal zwart kun je helemaal naar jouw wens op maat laten maken. Duo rolgordijnen combineren de veelzijdigheid van een jaloezie met het gemak van een normaal rolgordijn. Een duo rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd, bestaat uit een dubbele stoflaag, waarbij transparante banen afgewisseld zijn met gekleurde banen. Wanneer je het duo rolgordijn beweegt kun je perfect met lichtinval en inkijk spelen. De gekleurde banen zijn van een lichtdoorlatende stof gemaakt wat voor een natuurlijke lichtinval zorgt, maar wel zichtdicht zijn. Dit duo rolgordijn kun je laten uitvoeren met verschillende afwerkingen en bedieningsmogelijkheden en is eventueel ook met elektrische bediening uit te voeren.

Montage
Dit duo rolgordijn kun je op of in het kozijn monteren. Het duo rolgordijn wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Meerdere duo rolgordijnen naast elkaar hangen
Wanneer je meerdere duo rolgordijnen wilt bestellen én ze komen op dezelfde hoogte naast elkaar te hangen, dan adviseren we je om deze als set uit te laten voeren. Dit betekent dat de banen van de verschillende duo rolgordijnen in geopende stand netjes uitgelijnd zullen zijn wat resulteert in een mooie, strakke uitstraling.

Onderhoud
Duo rolgordijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze zijn eenvoudig stofvrij te maken met een plumeau of droge microvezel doek.
  • Kleurfamilie Zwart
  • Kleurnummer 4020
  • Mate van verduistering Lichtdoorlatend
  • Materiaal 89PES/11LU

Dit wordt 'm

GAMMA Duo Rolgordijn Recht raam 4020 metaal zwart op maat
GAMMA Duo Rolgordijn Recht raam 4020 metaal zwart op maat