Wis filters
Sorteer op
gordijnstof-toby-4715-rock
Gordijnstof Toby 4715 rock op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Bruin, Grijs Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een 100% verduisterende stof met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet om een dubbele plooi (vlinderplooi) te kiezen voor dit gordijn. Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
gordijnstof-toby-4716-sand
Gordijnstof Toby 4716 sand op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Beige Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een 100% verduisterende stof met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet om een dubbele plooi (vlinderplooi) te kiezen voor dit gordijn. Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
gordijnstof-tristan-4597-white
Gordijnstof Tristan 4597 white op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Warm wit Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
gordijnstof-tristan-4598-sand
Gordijnstof Tristan 4598 sand op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Beige Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
gordijnstof-tristan-4599-silver
Gordijnstof Tristan 4599 silver op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
gordijnstof-durk-4584-sky
Gordijnstof Durk 4584 sky op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Blauw Deze verduisterende, effen stof laat weinig licht door en is zeer geschikt voor de slaapkamer. Let wel op dat lichte kleuren minder goed verduisteren dan donkere kleuren. Bij lichte kleuren kunnen er door confectie zwarte puntjes zichtbaar zijn bij het stiksel van de naden en zomen. Als je de gordijnen wilt voeren, kies dan voor een lichtdoorlatende voering. Deze gordijnen kunnen niet gevoerd worden met een verduisterende voering.
gordijnstof-joshua-4823-caramel
Gordijnstof Joshua 4823 Caramel op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Bruin | Kenmerk: Gerecycled Deze zachte chenille stof is gemaakt van gerecyclede PET flessen. De gordijnstof is het perfecte voorbeeld van niet hoeven inleveren op look en feel als je een duurzamere optie kiest. Ook zeer geschikt als vouwgordijn
gordijnstof-stormy-4712-blauw
Gordijnstof Stormy 4712 blauw op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Blauw Deze semi-verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Deze stof heeft een mooie geweven structuur aan de voorzijde. Een semi-verduisterend grodijn laat minder licht door. De donkere kleuren hebben een meer verduisterende werking dan de lichte kleuren.
gordijnstof-stormy-4703-ivoor
Gordijnstof Stormy 4703 ivoor op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Warm wit Deze semi-verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Deze stof heeft een mooie geweven structuur aan de voorzijde. Een semi-verduisterend grodijn laat minder licht door. De donkere kleuren hebben een meer verduisterende werking dan de lichte kleuren.
gordijnstof-stormy-4704-zand
Gordijnstof Stormy 4704 zand op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Beige, Linnen Deze semi-verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Deze stof heeft een mooie geweven structuur aan de voorzijde. Een semi-verduisterend grodijn laat minder licht door. De donkere kleuren hebben een meer verduisterende werking dan de lichte kleuren.
gordijnstof-stormy-4705-klei
Gordijnstof Stormy 4705 klei op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Beige, Linnen Deze semi-verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Deze stof heeft een mooie geweven structuur aan de voorzijde. Een semi-verduisterend grodijn laat minder licht door. De donkere kleuren hebben een meer verduisterende werking dan de lichte kleuren.
gordijnstof-stormy-4706-mushroom
Gordijnstof Stormy 4706 mushroom op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Bruin, Linnen, Taupe Deze semi-verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de slaapkamer. Deze stof heeft een mooie geweven structuur aan de voorzijde. Een semi-verduisterend grodijn laat minder licht door. De donkere kleuren hebben een meer verduisterende werking dan de lichte kleuren.

Handig om te weten

 • Gratis bezorgd in je bouwmarkt (niet van toepassing als je voor montage kiest)
 • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 20 werkdagen
 • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
 • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
 • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

 

Prijsoverzicht thuisbezorgen

 • (Vouw)gordijnen € 14.95
 • Rails en roedes € 14.95
 • Stofstalen gratis (via brievenbuspost)
 •  

  Gordijnen op maat kopen bij GAMMA 

  Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen die perfect passen? Door gordijnen op maat te maken is jouw interieur straks helemaal af. Gordijnen geven een ruimte een warme uitstraling. Gordijnen zorgen er ook voor dat de akoestiek in een kamer verbetert, houden zonlicht tegen, geven je privacy én isoleren de ruimte waar ze hangen. Onze collectie gordijnen op maat en verduisterende gordijnen op maat bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden om iedere gewenste sfeer te creëren. Kies voor een transparante of verduisterende stof in een effen kleur, een rustig of gestreept dessin of misschien wel een bloemendessin? Bij zelf gordijnen samenstellen bepaal jij precies de stof die past bij jouw inrichting. Heb je gordijnen op maat laten maken? Dan zorgen we ook voor bijpassende gordijnrails op maat. Op die manier hoef je het geheel alleen nog maar aan je plafond of muur te monteren en je nieuwe transparante of verduisterende gordijnen op maat op te hangen. Gordijnen op maat laten maken betekent dus ook veel gemak. Voor elke ruimte hebben we mooie en geschikte gordijnen in het assortiment. Laat je gordijnen op maat maken bij GAMMA.

  Verschillende soorten gordijnen samenstellen

  Bij GAMMA is de keuze uit gordijnen enorm. Kant-en-klaar, of kies ervoor om je nieuwe gordijnen op maat te laten maken. Zo zijn ze precies naar je smaak en altijd perfect passend. Met de verschillende stoffen bepaal je zelf in welke mate je de lichtinval en het zicht voor meer privacy beperkt. Het soort stof kan per kamer verschillen. Een slaap- of kinderkamer wil je misschien kunnen verduisteren, terwijl je in de woonkamer of je werkkamer juist graag meer daglicht, maar wel privacy wilt. In de woonkamer combineren veel mensen transparante vouwgordijnen met overgordijnen. Bij het gordijnen samenstellen kies je ook voor een bevestigingsmethode, zoals montage op een rail of een roede. De meest voorkomende soorten gordijnen zijn plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi, ringgordijnen en wavegordijnen. Een dubbele plooi is het meest gangbaar. Enkele plooien vallen vaak wel mooier als je kiest voor een dikke stof. Gordijnen met zeilringen zijn ook heel geschikt voor dikke en minder soepele stoffen. Bij GAMMA vind je ringen in verschillende maten en kleuren, waarmee je een stoere uitstraling krijgt. Wavegordijnen zijn een moderne keuze met een eigentijdse, luxe uitstraling en zijn vooral handig voor hoge ramen. De diepte van de golf en of je ook verduisterende gordijnen op maat wil hebben, bepaal je zelf. Lees meer over alle verschillende soorten gordijnen in onze keuzehulp gordijnen.

  Gordijnen op maat laten maken bij GAMMA

  Gordijnen op maat laten maken? Gordijnen op maat en gordijnrails op maat stel je op de site van GAMMA eenvoudig zelf samen. Kijk eerst even in ons klusadvies hoe je het beste en nauwkeurig de maten voor jouw gordijnen opneemt. Je ziet, gordijnen op maat maken is heel eenvoudig. Ook je gordijnrails op maat bestel je er gewoon bij. Kom langs bij een GAMMA-bouwmarkt in de buurt of bestel je nieuwe gordijnen op maat via onze site.