Wis filters
Sorteer op
vouwgordijnstof-tirza-4653-champagne
Vouwgordijnstof Tirza 4653 champagne op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Beige Deze lichtdoorlatende stof heeft een hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling door de mooie maar subtiele structuur.
vouwgordijnstof-joshua-4823-caramel
Vouwgordijnstof Joshua 4823 Caramel op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Bruin | Kenmerk: Gerecycled Deze zachte chenille stof is gemaakt van gerecyclede PET flessen. De gordijnstof is het perfecte voorbeeld van niet hoeven inleveren op look en feel als je een duurzamere optie kiest. Ook zeer geschikt als vouwgordijn
vouwgordijnstof-durk-4584-sky
Vouwgordijnstof Durk 4584 sky op maat Mate van verduistering: 70-90% verduisterend | Kleurfamilie: Blauw Deze verduisterende, effen stof laat weinig licht door en is zeer geschikt voor de slaapkamer. Let wel op dat lichte kleuren minder goed verduisteren dan donkere kleuren. Bij lichte kleuren kunnen er door confectie zwarte puntjes zichtbaar zijn bij het stiksel van de naden en zomen. Als je de gordijnen wilt voeren, kies dan voor een lichtdoorlatende voering. Deze gordijnen kunnen niet gevoerd worden met een verduisterende voering.
vouwgordijnstof-tristan-4599-silver
Vouwgordijnstof Tristan 4599 silver op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
vouwgordijnstof-tristan-4598-sand
Vouwgordijnstof Tristan 4598 sand op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Beige Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
vouwgordijnstof-tristan-4597-white
Vouwgordijnstof Tristan 4597 white op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Warm wit Dit is een perfecte stof met een minimalistische matte uitstraling. De stof voelt zeer zacht aan en kan in elke interieur een mooie aanvulling zijn.
vouwgordijnstof-toby-4716-sand
Vouwgordijnstof Toby 4716 sand op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Beige Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een 100% verduisterende stof met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet om een dubbele plooi (vlinderplooi) te kiezen voor dit gordijn. Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
vouwgordijnstof-toby-4715-rock
Vouwgordijnstof Toby 4715 rock op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Bruin, Grijs Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een 100% verduisterende stof met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet om een dubbele plooi (vlinderplooi) te kiezen voor dit gordijn. Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
vouwgordijnstof-toby-4714-dark-grey
Vouwgordijnstof Toby 4714 dark grey op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Grijs Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een 100% verduisterende stof met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet om een dubbele plooi (vlinderplooi) te kiezen voor dit gordijn. Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
vouwgordijnstof-toby-4713-duck-egg
Vouwgordijnstof Toby 4713 duck egg op maat Mate van verduistering: 100% verduisterend | Kleurfamilie: Blauw, Groen Wanneer je een kamer optimaal wilt verduisteren, is deze stof echt perfect. Een black-out met een mooie geweven uitstraling, we adviseren niet een vlinderplooi . Door confectie zijn er mogelijk zwarte puntjes of kleine gaatjes zichtbaar.
vouwgordijnstof-tessa-4793-petrol
Vouwgordijnstof Tessa 4793 petrol op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Groen Deze mooie velours velours is een aanwinst voor uw interieur. Deze velours met katoenen pool wordt in Nederland geproduceerd.
vouwgordijnstof-tirza-4652-seal
Vouwgordijnstof Tirza 4652 seal op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Grijs Dit is een hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling door de mooie maar subtiele structuur.Deze lichtdoorlatende stof heeft een hoogwaardige kwaliteit met een natuurlijke uitstraling door de mooie maar subtiele structuur.

Handig om te weten

  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt (niet van toepassing als je voor montage kiest)
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 20 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

 

Prijsoverzicht thuisbezorgen

  • (Vouw)gordijnen € 14.95
  • Stofstalen gratis (via brievenbuspost)

 

Vouwgordijnen op maat kopen bij GAMMA 

Vouwgordijnen op maat die perfect in je interieur passen? Daarvoor ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Vouwgordijnen maken een ruimte direct warm en sfeervol. Van een modern tot een landelijk interieur, met een lichtdoorlatend vouwgordijn creëer je in een handomdraai een mooie lichtinval, terwijl je toch van veel privacy geniet. Met een vouwgordijn verduisterend op maat realiseer je op ieder moment een heerlijk donkere kamer, zelfs als de zon buiten fel schijnt. Ook voor slaapkamers en kinderkamers zijn verduisterende vouwgordijnen ideaal. En er zijn nog meer voordelen: met gevoerde vouwgordijnen op maat bespaar je namelijk ook energie. Zwaardere voeringsstoffen hebben direct effect op je stookkosten. In de zomer houden ze juist de warmte buiten. Ook klinkt je huis minder hol, want vouwgordijnen absorberen en dempen het geluid. De keuze aan vouwgordijnen is groot bij GAMMA. Bij ons kun je een vouwgordijn op maat laten maken door zelf aan de slag te gaan. Via de GAMMA-website stel je jouw vouwgordijnen op maat precies naar je smaak samen, perfect passend. Bepaal de hoogte en breedte en kies uit alle verschillende soorten stoffen en designs. Lees onze handige klustips om te kijken hoe je de juiste maten van je raamdecoratie opneemt. 

Vouwgordijn op maat laten maken, met of zonder baleinen 

Bij het samenstellen van een vouwgordijn verduisterend op maat krijg je de keuze om baleinen aan je vouwgordijnen op maat toe te voegen. Baleinen zijn horizontale latjes die in een tunnel door de stof lopen. Hierdoor wordt het doek gelijkmatig opgevouwen als je het ophijst en komt je vouwgordijn netjes strak te hangen. Zonder baleinen hebben je vouwgordijnen een wat lossere en nonchalante uitstraling. Wil je baleinen? Geef dan eenvoudig op de site aan of deze voor of achter moeten komen. Bij een vouwgordijn verduisterend op maat met baleinen achter zitten de baleinen aan de raamzijde. Dat geeft een strak en modern effect. Vouwgordijnen op maat met baleinen voor hebben de baleinen aan de kamerzijde. Dat geeft een speels effect. Een vouwgordijn zonder baleinen is alleen geschikt bij ongevoerde soepele stoffen. Het vouwgordijn wordt opgetrokken in losse plooien en valt nonchalant. Bekijk voor alle mogelijkheden ons klusadvies over raamdecoratie. 

Alle soorten vouwgordijnen op maat bij GAMMA 

Vouwgordijnen maken het mogelijk om je interieur net dat extra warme gevoel te geven. Een vouwgordijn op maat laten maken doe je bij GAMMA, snel en precies zoals jij het wilt. Bekijk voorbeelden van alle vouwgordijnen, de kleuren en verschillende soorten. Heb je hulp nodig bij het maken van vouwgordijnen? Dan helpt een van onze medewerkers je graag in een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.