Wis filters
Sorteer op
gordijnstof-robin-4625-black
Gordijnstof Robin 4625 black op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Zwart Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4626-moss
Gordijnstof Robin 4626 moss op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Groen Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4627-mustard
Gordijnstof Robin 4627 mustard op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Geel Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4628-sand
Gordijnstof Robin 4628 sand op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Geel Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4629-mushroom
Gordijnstof Robin 4629 mushroom op maat Kleurfamilie: Bruin Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4630-caramel
Gordijnstof Robin 4630 caramel op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Bruin Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4631-brown
Gordijnstof Robin 4631 brown op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Bruin Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-robin-4632-heather
Gordijnstof Robin 4632 heather op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Taupe Deze soepel vallende uni-kwaliteit heeft een mooie, zachte kleurmelange. Hierdoor is elke kleur bijzonder en zit er veel diepte in de stof.
gordijnstof-rosa-4561-kh-bosgroen
Gordijnstof Rosa 4561 kh bosgroen op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Groen Deze prachtige en natuurlijk ogende transparant laat voldoende licht binnen, maar geeft toch genoeg privacy. Niet geschikt voor gevoerde vouwgordijnen. De stof is kamerhoog waardoor een prachtig naadloos gordijn ontstaat. Essentieel voor wavegordijnen.
gordijnstof-rosa-4562-kh-zwart
Gordijnstof Rosa 4562 kh zwart op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Zwart Deze prachtige en natuurlijk ogende transparant laat voldoende licht binnen, maar geeft toch genoeg privacy. Niet geschikt voor gevoerde vouwgordijnen. De stof is kamerhoog waardoor een prachtig naadloos gordijn ontstaat. Essentieel voor wavegordijnen.
gordijnstof-saar-4756-off-white
Gordijnstof Saar 4756 off white op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Warm wit Deze mooie uni kwaliteit voelt zich thuis in elk interieur en in iedere kamer. De stof voelt soepel en het gordijn valt mooi in de plooi.
gordijnstof-saar-4757-ecru
Gordijnstof Saar 4757 ecru op maat Mate van verduistering: Lichtdoorlatend | Kleurfamilie: Warm wit Deze mooie uni kwaliteit voelt zich thuis in elk interieur en in iedere kamer. De stof voelt soepel en het gordijn valt mooi in de plooi.

Handig om te weten

 • Gratis bezorgd in je bouwmarkt (niet van toepassing als je voor montage kiest)
 • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 20 werkdagen
 • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
 • Aanpassen, ruilen of retourneren is niet mogelijk
 • Mogelijk om te laten inmeten en monteren

 

Prijsoverzicht thuisbezorgen

 • (Vouw)gordijnen € 14.95
 • Rails en roedes € 14.95
 • Stofstalen gratis (via brievenbuspost)
 •  

  Gordijnen op maat kopen bij GAMMA 

  Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen die perfect passen? Door gordijnen op maat te maken is jouw interieur straks helemaal af. Gordijnen geven een ruimte een warme uitstraling. Gordijnen zorgen er ook voor dat de akoestiek in een kamer verbetert, houden zonlicht tegen, geven je privacy én isoleren de ruimte waar ze hangen. Onze collectie gordijnen op maat en verduisterende gordijnen op maat bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden om iedere gewenste sfeer te creëren. Kies voor een transparante of verduisterende stof in een effen kleur, een rustig of gestreept dessin of misschien wel een bloemendessin? Bij zelf gordijnen samenstellen bepaal jij precies de stof die past bij jouw inrichting. Heb je gordijnen op maat laten maken? Dan zorgen we ook voor bijpassende gordijnrails op maat. Op die manier hoef je het geheel alleen nog maar aan je plafond of muur te monteren en je nieuwe transparante of verduisterende gordijnen op maat op te hangen. Gordijnen op maat laten maken betekent dus ook veel gemak. Voor elke ruimte hebben we mooie en geschikte gordijnen in het assortiment. Laat je gordijnen op maat maken bij GAMMA.

  Verschillende soorten gordijnen samenstellen

  Bij GAMMA is de keuze uit gordijnen enorm. Kant-en-klaar, of kies ervoor om je nieuwe gordijnen op maat te laten maken. Zo zijn ze precies naar je smaak en altijd perfect passend. Met de verschillende stoffen bepaal je zelf in welke mate je de lichtinval en het zicht voor meer privacy beperkt. Het soort stof kan per kamer verschillen. Een slaap- of kinderkamer wil je misschien kunnen verduisteren, terwijl je in de woonkamer of je werkkamer juist graag meer daglicht, maar wel privacy wilt. In de woonkamer combineren veel mensen transparante vouwgordijnen met overgordijnen. Bij het gordijnen samenstellen kies je ook voor een bevestigingsmethode, zoals montage op een rail of een roede. De meest voorkomende soorten gordijnen zijn plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi, ringgordijnen en wavegordijnen. Een dubbele plooi is het meest gangbaar. Enkele plooien vallen vaak wel mooier als je kiest voor een dikke stof. Gordijnen met zeilringen zijn ook heel geschikt voor dikke en minder soepele stoffen. Bij GAMMA vind je ringen in verschillende maten en kleuren, waarmee je een stoere uitstraling krijgt. Wavegordijnen zijn een moderne keuze met een eigentijdse, luxe uitstraling en zijn vooral handig voor hoge ramen. De diepte van de golf en of je ook verduisterende gordijnen op maat wil hebben, bepaal je zelf. Lees meer over alle verschillende soorten gordijnen in onze keuzehulp gordijnen.

  Gordijnen op maat laten maken bij GAMMA

  Gordijnen op maat laten maken? Gordijnen op maat en gordijnrails op maat stel je op de site van GAMMA eenvoudig zelf samen. Kijk eerst even in ons klusadvies hoe je het beste en nauwkeurig de maten voor jouw gordijnen opneemt. Je ziet, gordijnen op maat maken is heel eenvoudig. Ook je gordijnrails op maat bestel je er gewoon bij. Kom langs bij een GAMMA-bouwmarkt in de buurt of bestel je nieuwe gordijnen op maat via onze site.